Ko smo mi?

Poštovani kupci,

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo novo ime na tržištu kozmetike u Srbiji – Bar Cosmetics!

Bar Cosmetics je nastao kao rezultat dugogodišenje analize našeg tržišta, njegovih potreba i mogućnosti. Vodeći se time da smo želeli da našim budućim kupcima omogućimo maksimalni mogući kvalitet proizvoda uz pristupačne cene, a uz pomoć i savete vrhunskih stručnjaka za negu lica i tela, nastao je portfolio proizvoda koji Vam danas nudi Bar Cosmetics.

Pored ostalih proizvoda iz asortimana, Bar Cosmetics sa ponosom ističe da je 2018. godine dobio ekskluzivno zastupništvo za proizvode SKYWEI za teritoriju Srbije. Za one koji nisu upućeni, brend SKYWEI spada u top brendove na Azijskom tržištu. Pre 2 godine je počeo sa plasmanom i na tržištu Evrope gde je pokazao fantastične rezultate, a naročito su ga odlično prihvatili korisnici iz Rusije gde ima ukupan plasman od preko 5.000.000 $ na godišnjem nivou.

Razume se da je brend takve veličine kao što je SKYWEI redovno prisutan na svim sajmovima kozmetike kako u Evropi (Bolonja, Frankfurt, Norvič, Istanbul, Budimpešta…), tako i u ostatku sveta (Šangaj, Čikago…).

Za naše buduće cenjene kupce u ovom trenutku smo nakon testiranja i analiza odabrali samo deo asortimana brenda SKYWEI-a. U narodnom periodu, zasigurno će se povećavati i dostupnost novih artikala iz veoma bogate palete proizoda SKYWEI-a.

Iskreno se radujemo našoj budućoj uspešnoj saradnji.

„Lepo je samo ono što je skladno...“

Vaš Bar Cosmetics